fbpx

Tag: Марија Петрушевска

Маричиќ до Петрушевска: Да се извинам јас на ВМРО-ДПМНЕ? Вие треба да се извините и како партија и како пратеник

Вицепремиерот Бојан Маричиќ на седница на Собранието на Република Северна Македонија ги обвини пратениците од ВМРО-ДПМНЕ дека изнесуваат многу паушални оценки, ...