fbpx

Tag: Марко Ѓорѓиевски

Марко Ѓорѓиевски за Градска.мк: Буџетот за Ерамус е шест милиони евра, а целта е да допре до сите полиња во образованието

Еразмус плус прогрсмата е една од највидливите програми на Европската унија, а Националната агенција со остварување на овие програми придонесува ...