fbpx

Tag: Меѓународен ден на човековата солидарност

ЦИВИЛ на Меѓународниот ден на човековата солидарност: Политичките актери имаат обврска да произведуваат решенија, а не кризи!

Меѓународниот ден на човековата солидарност, 20 декември, е ден се одбележува единството во различноста, да се подигне јавната свест за ...