fbpx

Tag: Мехмет Нури Ерсој

Костадиновска-Стојчевска: Договорот за културна соработка нуди можности за развој и континуитет во односите со Турција

Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска денеска оствари билатерална средба со својот турски колега, министерот за култура и туризам, Мехмет Нури ...