fbpx

Tag: МФ

МФ: План за фискална оддржливост – Конкретни мерки и препораки за рационализација на непродуктивните трошоци кај буџетските корисници

Преку конкретни мерки и препораки преточени во План за фискална оддржливост и поддршка на економскиот раст ќе се оптимизираат трошоците ...

Page 1 of 3 1 2 3