fbpx

Tag: Михаил Иванов

Поранешниот советник на Желев: Извинување до Евреите ќе придонесе за поволна атмосфера во односите меѓу Софија и Скопје

Бугарското министерство за надворешни работи вчера реагираше во однос на барањето на претседателот Стево Пендаровски за извинување од Софија во ...