fbpx

Tag: МКД НАТО 2030

Официјално промовиран поткомитетот „НАТО и бизнис заедницата„ во рамките на проектот МКД НАТО 2030 во функција на македонската економија

„Формирањето  на поткомитетот “НАТО и бизнис заедницата“ ќе им овозможи извонредна прилика  на скоро сите наши компании да постигнат ниво ...