fbpx

Tag: Нова 2023 година

Премиерот Ковачевски: Среќна Нова 2023, продолжуваме заедно и посветено да работиме на забрзан економски раст, подобар животен стандард и европска иднина на земјата

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски на сите граѓани им ја честита Новата 2023 година, посакувајќи им ...