Tag: основци

„Мачедоне, Мачедоне” – овации за македонските основци на фестивалот за народни песни и ора во Монтекатини Италија

Македонската музичка експедиција на хорот и оркестарот на ООУ „Кузман Јосифовски Питу заблеска на сцената на Монтекатини Терме, Италија“. Диригирани ...