fbpx

Tag: Пендаровски

Пендаровски од Прилеп: Бугарската политика направи катастрофална грешка, а нашиве „патриоти“ се солидаризираа и ги поддржаа

„Бугарската политика направи катастрофална грешка со Македонците и кон Македонија. За жал, нашиве „патриоти“, за да се дограбат до власта, ...

Пендаровски на конвенцијата: Ги критикував сите и тие кои ме избраа, бидејќи не барав мандат за да крадам од народот, туку да му помогнам да живее подобро

„Македонската јавност е сведок дека како претседател пет години во континуитет јавно ги осудувам грешките на сите кои ги кршат ...

Page 1 of 22 1 2 22