Tag: Положување цвеќе

Ковачевски оддаде почит со положување цвеќе пред Споменикот на Слободата- „Сила, слава и победа” на Тврдината Кале по повод Илинден

По повод големиот државен празник 2ри Август, Денот на Републиката - Илинден претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар ...