Tag: PROJECT SYNDICATE

За љубовта кон Трамп

Пишува: ИАН БУРУМА / Project Syndicate Не би требало да има смисла. Доналд Трамп тукушто беше обвинет за четири кривични дела, вклучувајчи измама на ...

Фото: Евгени Пригожин со Владимир Путин / wikimedia commons

Пригожин е симптом

Пишува: ШЛОМО БЕН-АМИ  / Project Syndicate Некои воени удари наводно ја претставуваат авангардата на модернизацијата и промените. Други, како што беше во ...

Page 2 of 3 1 2 3