Tag: Руе

Ковачевски: Поддршката на ЕБОР овозможува забрзување на економскиот раст на земјата и создавање поволна клима за странски инвестици

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, денеска, оствари средба со директорката на Европската банка за обнова и ...