Tag: Самит ОБСЕ

Европските лидери на Самитот на ОБСЕ со осуда на руската агресија и силна поддршка за украинскиот народ, Лавров маргинализиран

ОБСЕ е живо, неговата вредност е колку повеќе се користи за надминување на несогласувањата. Блокадата или непочитувањето на принципите на ...