fbpx

Tag: Шентоп

фото: Влада РСМ

Ковачевски – Шентоп: Поддршка од Турција за напредокот на Северна Македонија, значаен и за стабилноста на регионот

Премиерот на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, се сретна денеска со Мустафа Шентоп, претседател на Големото национално собрание на Република ...