fbpx

Tag: техничка вкада

Ковачевски: Местата кои со закон и следуваат на опозицијата во техничката влада да останат празни додека ВМРО-ДПМНЕ не даде глас за владата

„Сметам дека ВМРО-ДПМНЕ согласно закон како и сите други политички партии да имаат министри во техничката Влада треба да ги ...