fbpx

Tag: техничка влада

Ни коалициски, ниту кадровски потенцијал, ВМРО-ДПМНЕ во техничката влада со контроверзни кадри од времето на Груевски

Кадровските решенија предложени од опозициската ВМРО-ДПМНЕ за техничката влада се од блискиот круг на Христијан Мицкоски, додека предлогот за технички ...

Page 2 of 4 1 2 3 4