fbpx

Tag: Љубиша НИКОЛОВСКИ

Љубиша Николовски. Фото: Фронтлајн

Заблудите на форумот

Пишува: ЉУБИША НИКОЛОВСКИ Најголема заблуда на Македонците е дека Македонија може еден убав ден, некој, било кој, некоја политичка сила, ...

Николовски: Падна „авторитетот“ на Курти, македонските опозициски партии на Албанците панаѓурски го шетаа како циркуска политичка атракција

Долгогодишниот новинар и аналитичар на состојбите, Љубиша Николовски, во врска со неофицијалната посетата на косовскиот премиер Албин Курти во Скопје ...

Page 1 of 2 1 2