fbpx

Tag: украинска дипломатија

Фото: wartimediplomacy.mfa.gov.ua

Украинската воена дипломатија во време на руската агресија од големи размери: Украина одново ја измисли дипломатијата

Министерството за надворешни работи на Украина ги сумираше резултатите од воената дипломатија во 2022-2023 година, клучните резултати од дипломатските напори ...