fbpx

Tag: Владимир Кличко

Владимир Кличко со критики за МОК по предлогот на руските и белоруските спортисти да им се дозволи да учествуваат во меѓународни натпреварувања

Олимпискиот шампион во бокс Владимир Кличко од Украина изјави дека претседателот на Меѓународниот олимписки комитет (ИОК) Томас Бах им служи ...