fbpx

Tag: вработени

Усвоена одлуката за формирање работна група за изнаоѓање заедничко решение околу прашањата покренати од Синдикатот на УПОЗ

Владата на Република Северна Македонија на денешната 189-та седница ја усвои Информацијата од Министерството за правда за изнаоѓање решение околу ...

Фактот дека некој може да добие неплатен одмор, значи дека нивните работни места не се потребни, дециден е Битиќи

Сите вработени во јавниот и приватниот сектор заслужуваат достоинствени плати со зголемена продуктивност и ефикасност на нивните работни места, изјави ...

Page 1 of 2 1 2