fbpx

Tag: здравствени услуги

Не само за граѓаните на Косово, се изедначува плаќањето на приватни здравствени услуги на сите странци со нашите граѓани во јавните здравствени установи

Во некои медиуми излезе шпекулативна вест дека само за граѓаните на Косово и Албанија се изедначува плаќањето на приватни здравствени ...