fbpx
Thursday, 5 August 2021

Бугарскиот премиер Јанев нареди испраќање помош за Северна Македонија за справување со пожарите

По наредба на преодниот премиер Стефан Јанев, Бугарија испраќа поддршка за Република Северна Македонија за справување со пожарите, објави денеска...

Прочитај повеќе
Page 1 of 232 1 2 232