fbpx

Tag: Џабир Дерала

Џабир Дерала (фото: Кирил Михаилов)

Госпоџо Амбасадорка

Пишува: ЏАБИР ДЕРАЛА До проф. Мирјана Најчевска Госпоџо Амбасадорка, Од каде да почнам? Со толку малку зборови, кажавте толку многу. ...

Дерала: Лажните вести можат да чинат животи, индустријата на дезинформации и говор на омраза многу добро и богато се негува во Белата палата

–Пред сè мора да се знае дека дезинформациите и лажните вести во најголем дел се смислено генерирани од одредени политички, ...