Tag: Бен Валас

Велика Британија ќе ја преиспита безбедноста на својот воздушен простор по соборувањето на кинескиот балон во САД

Велика Британија ќе ја преиспита безбедноста на сопствениот воздушен простор по упадот на кинескиот набљудувачки балон во американскиот воздушен простор ...