fbpx

Tag: Царинска управа

Фото: Ангел Ангеловски

Богоев: Со сериозно посветено работење, но пред се со транспаретност и доловување на она што го работи царинската управа, ќе ја доближиме институцијата до граѓаните

„Верувам дека со сериозни активности, со сериозно посветено работење, но пред се со транспаретност и доловување на она што го ...

Page 1 of 4 1 2 4