Tag: Чикаго

Фото: Влада на Република Северна Македонија

Вицепремиерот Битиќи во Чикаго ги претстави можностите за инвестирање во Република Северна Македонија

Заменик-претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи во ...