Tag: членство

Петровска и Маричиќ по повод четиригодишнината од членството во НАТО: Тешките одлуки се вредни за граѓаните и за државата

Храброст, посветеност и професионалност, ни овозможија денеска на оваа свечена саедница на владата да одбелжиме четиригодишнина од настанот кој e ...

Page 1 of 5 1 2 5