fbpx

Tag: Црвен Крст

Црвен крст: 25.120.773 денари и два камиона со 800 пакети храна, 1.700 пакети со средства за хигиена и 4.000 ќебиња помош за Турција и Сирија

Хуманитарната помош собрана од страна на Црвениот крст на Северна Макеоднија денеска тргнува кон регионите погодени од земјотресите што минатиот ...