fbpx

Tag: Давос

Лајен од Давос: ЕК има зелен индустриски план што ќе ја направи Европа дом на чиста технологија и индустриски иновации

Европската комисија има зелен индустриски план што ќе ја направи Европа дом на чиста технологија и индустриски иновации, изјави претседателката ...

Page 2 of 2 1 2