fbpx

Tag: ДЕЈАН ИЛИЌ

Агдам, Нагорно-Карабах, фото: Константин Новаковиќ / Pescanik

Азербејџанско сценарио

Пишува: ДЕЈАН ИЛИЌ / Peščanik Вук Јеремиќ им честиташе на властите на Азербејџан за успешното етничко чистење на територијата на ...