fbpx

Tag: Декларација Атина

Декларација од Атина од неформалниот состанок на лидери на ЕУ со претставници на државите од Запден Балкан, Украина и Молдавија

На неформалниот состанок на лидерите на Европската унија со претставниците на земјите од Западен Балкан, Украина и Молдавија, беше заклучено ...