fbpx

Tag: Деспотовски

Битиќи и Деспотовски во Франкфурт, ќе се потпише договор за инвестиција на БМЗ во Северна Македонија

Вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи и директорот на Дирекцијата за технолошко индустриски развојни зони (ТИРЗ) Јован Деспотовски денеска заминуваат ...

Деспотовски за новата инвестиција на „Гересхајмер“: Мали сме, но може да дадеме сериозен придонес во глобалните предизвици

Директорот на ТИРЗ, Јован Деспотовски на денешната втора инвестиција на германската компанија „Гересхајмер“ во технолошко-индустриската развојна зона 2 во Скопје ...