fbpx

Tag: директорка на училиште

Директорка на училиште во САД принудена да поднесе оставка поради лекцијата по уметност што ја вклучува скулптурата Давид на Микеланџело

Директорка на училиште од САД, Хоуп Караскила беше принудена да поднесе оставка откако родителите се пожалија на лекција по уметност ...