fbpx
Thursday, 8 December 2022

Tag: дискриминација

Народниот правобранител со иницијатива за измена и дополнување на Законот за социјална заштита во делот на остварување паричен надоместок за попреченост на лица над 65 години

Народниот правобранител, по предмет по сопствена иницијатива достави Иницијатива за измена и дополнување на Законот за социјална заштита до Министерството ...