fbpx

Tag: Дориан Греј

Масимо Савиќ (фото извор: Wikimedia Commons)

ИН МЕМОРИАМ: Масимо

Пишува: БРАНКО ТРИЧКОВСКИ Јас, на пример, не ја сакав музиката на Масимо. Ја принесуваше со неподнослива трогателност во гласот. Со ...