fbpx

Tag: Дритон Зенку

Зенку: Државата влезе во нова политичка фаза, немојте да се чудите ако утре Албанија и други земји го сменат својот курс кон Северна Македонија

Новинарот Дритон Зенку, коментираќи го однесувањето на новата претседателка Гордана Силјановска Давкова, која за време на свечената изјава во Собранието ...

Евроинтеграциите, руското влијание и економскиот развој се очекува да бидат клучните теми на кампањата за парламентарните избори

Утре почнува официјално кампањата за парламентарните избори. Од 18-ти до 22-и април на полноќ кампањите за претседателските и парламентарните избори ...

Аналитичари: ВМРО-ДПМНЕ во Собранието им ветуваат на пратениците Албанци дека после изборите ќе ги гласаат уставните измени, сега заобиколуваат

„Силните изјави на претставници на ВМРО-ДПМНЕ за уставни измени се изјави за дневнa политика. На шефот на оваа партија јасено ...

Page 1 of 2 1 2