Tag: Дух

Средба Николовски - Дух/Фото: МЗШВ

Николовски – Дух: Ја зајакнуваме соработката меѓу Северна Македонија и Словенија во делот на виното, младите и дигитализацијата

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски денеска оствари работна средба со министерката за дигитална трансофрмација на Република Словенија, ...