fbpx

Tag: Џејмс Комер

Конгресот ќе истражува како доверливите документи се најдоа во приватната канцеларија на Бајден

Конгресна комисија соопшти дека ќе истражи зошто документите означени како доверливи биле пронајдени во поранешната приватна канцеларија на американскиот претседател ...