fbpx

Tag: Ѓерѓ Кастриоти Скендербеј

(ИЗБОР) Албански медиуми: Во Албанија секој понеделник наставата ќе почнува со националната химна, косовските дипломати во кампања за заштита на признавањето на државата

Годишнината од смртта на Ѓерѓ Кастриоти Скендербеј, одбележувањата и оддавањето почит со новата политика на министерката за образование и спорт ...