fbpx

Tag: Европска конференција на претседатели на парламенти

Џафери од Даблин: Воведувањето на Регистарот на штети од агресијата на Русија против Украина е пресуден момент во потрагата по одговорност

Денеска се собравме тука, не само како претставници на нашите држави, туку и како чувари на правдата, мирот и вредностите ...