Tag: Фариш

Ковачевски: Инвестираме во модерна патна инфраструктура и квалитетен живот за граѓаните, пробиена десната цевка на тунелот Фариш

Претседателот на Владата на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, заедно со министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски ...