Tag: филантропија

Заев ја сумираше работата на Фондацијата во 2022: Повикувам да помагаме, да направиме подобро за луѓето околу нас, без разлика дали ги познаваме или не

Завршуваме година во која доминираа моментите посветени на животот, на солидарноста, на хуманоста, на сегашноста и иднината, напиша Зоран Заев ...