Tag: Герапетрис

Герапетрис му изразил уверување на Грлиќ-Радман дека грчкото судство ќе им постапи објективно во случајот со хрватските навивачи

Уверување дека „независното грчко судство ќе постапи објективно, непристрасно и врз основа на почитување на основните права на притворениците“ во ...