fbpx

Tag: Гевгелија

Чудо во Гевгелија: Градоначалникот Сарамандов не ветил ама реализирал – покачување на сметките за комунални услуги за 100%!

Иако на локалните избори во 2021 година актуелниот градоначалник на Гевгелија од редовите на опозициската ВМРО ДПМНЕ, Андон Сарамандов ветуваше ...

Page 1 of 2 1 2