fbpx

Tag: градоначалник

Меѓународно признание за Перо Костадинов – вброен во топ-5 градоначалници кои направиле позитивни промени во општините

Шведскиот меѓународен центар за локални демократии го вброи градоначалникот на Валандово, Перо Костадинов во петте градоначалници од целиот свет кои ...

Генералниот секретар од грчкото МНР заминува за Албанија за случајот со притворениот градоначалник на Химара

По инструкции од шефот на грчката дипломатија Никос Дендиас, генералниот секретар на Министерството за надворешни работи на Грција, амбасадорот Теохарис ...

Page 1 of 2 1 2