fbpx

Tag: гранатирани цивилни цели

Амбасадорката Дир: Русија не покажа никаков интерес за мировни преговори, наместо тоа убива цивили и да врши грозоморни злосторства

Државата-терорист рф ја гранатираше Херсонската област 97 пати. Русија не покажа никаков интерес за мировни преговори, претпочитајќи наместо тоа да ...