fbpx

Tag: Интерпол

Спасовски на Европска регионална конференција на Интерпол: Заеднички стратегии за современите глобални предизвици

Борбата против целокупните современи глобални предизвици е зајакната, поуспешна и поефикасна токму преку неопходниот глобален и регионален пристап, активната оперативна ...