Tag: Капитол хил

Две години од упадот во Конгресот во САД, настан идентичен на македонскиот 27 април: Дали истиот центар стои зад двата напади?

Поминаа две години од насилниот упад во американскиот Конгрес, моментот кога поради политичките и лични амбиции на еден човек, загрозена ...