fbpx

Tag: Латас

Полицијата ги уапси виновниците за убиствата на Вања и Панче, дел од нив признаа вина, но Ивона Талевска и Латас ја клеветат полицијата по српски медиуми

Иако Министерството за внатрешни работи брзо го разреши случајот со грабнувањата и убиствата на 14-годишната Вања Ѓорчевска и пензионерот Панче ...

Page 1 of 3 1 2 3